woensdag 30 oktober 2013

Week 1 Halloween,,



Op woensdag 30 oktober 2013 is mijn stage periode begonnen.
Deze week staat geheel in het teken van halloween.
Er zijn voorbereidingen in volle gang voor a.s vrijdag 1 november dan wordt namelijk discozwemmen georganiseerd door  stichting menswel voor de groepen 6 t/m de burgklas.
Het zwemmen staat in het teken van halloween.

Woensdag 30 oktober 2013 ben ik met Nikki Maessen naar het Connect College in Echt te gaan om te gaan flyeren voor a.s vrijdag.

Van Yvonne heb ik de opdracht gekregen om enveloppe te maken voor de bassischolen met daarin de flyers en een briefje voor de contactpersoon van de bassischool wat te bedoeling is en of ze 2 posters wouden ophangen.
Dit ging over dat er in Maasbracht een handbalvereneging was die nieuwe leden zocht in de leeftijd van 5 tot 10 jaar om gezellig te komen handballen in Maasbracht of in Linne.

Dit was mijn eerste stage dag bij menswel op naar vrijdag de halloween tocht in het zwembad. Ik heb vandaag van 09.45 uur tot 16.30 uur stage gelopen.

Vrijdag 1 november 2013 vanavond is er discozwemmen voor de groepen 6 t/m brugklas met het thema discozwemmen .
Ik heb samen met Charlotte van de Laar kaartjes verkocht en de kinderen die te bang waren getroost.
In totaal hebben we 650 leerlingen gehad die van onze activiteit had deel genomen ze vonden het allemaal heel erg leuk.
We hebben met alle stagiaires opgebouwd en we hebben ook met z'n alle afgebouwd we waren 1 team .
 Ik vond de werkzaamheden met Charlotte goed gaan want we kenden elkaar al een beetje en we hebben het er super gezellig gemaakt en heel veel zwemkaartjes gekocht.
Vandaag heb ik van 17.15 uur tot 22.30 uur stage gelopen.

Welke leermomenten heb ik deze week gehad ?
1) Mijn leermoment was toch wel op welke manier moest je welk kind troosten en wat vonden ze eng. elk kind is verschillend. Opgegeven moment mochten de zombies niet meer het zwembad in en hebben de kinderen nog heel fijn en gezellig kunnen zwemmen zonder dat ze te bang waren.
2) ik moest er even aan wennen om te gaan bloggen maar mijn leerpunt was wel dat ik gewoon mijn laptop open had staan op blogger en dat als ik vond dat het belangrijk was dat ik dan gelijk het op het concept kon zetten.

Welke afspraken zijn er gemaakt waar je de volgende keer aan  moet werken?
1) Ik heb volgende week woensdag een afspraak met Yvonne Damen en dan gaan we een planning maken voor het hele jaar wat we allemaal gaan doen.

Dit was mijn 1ste stage week in het teken van halloween ,

Groetjes,
Romy
Met de hele groep als zombies.
Met Charlotte van de Laar op ons plekje om de kaartjes te verkopen.