dinsdag 8 april 2014

Week 21 Een week kan anders lopen dan gepland

Goedemiddag,

Een nieuwe week vol nieuwe leuke dingen....... Jammer genoeg was dit helemaal anders gelopen dan gepland.
Maar we beginnen op maandag morgen ik heb toen de flyers gevouwen voor kies voor sport en dan ook op de bus gedaan. Daarna ben ik met Rachel mee gegaan naar Wessem. Daar hebben we het trefbal spel gedaan omdat het de laatste les was voor de vakantie voor de kinderen. Volgende week hebben ze studiemiddag en daarna is pasen en dan 2 weken vakantie dus we eindigen met een spelletje. Toen we klaar waren in Wessem zijn we naar de sport na school gegaan in Maasbracht daar hadden we laatste keer tafeltennis. Er waren 5 kinderen gekomen en nog was het leuk. Ik heb na die 4 keer zelf ook het gevoel dat ik het ook een beetje begin te leren :-) We hebben de verenging nog even geholpen met opruimen van de spullen en toen ging ik lekker naar de bus om naar huis te gaan...... Toen het allemaal veranderde ik liep namelijk op het voetpad en merkte dat er achter me iets was ik hoorde iemand bellen en voor dat ik me kon omdraaien of kon verplaatsen was het al gebeurd ik lag lang uit op de grond met mijn knie een klap gemaakt op de stoeprand en met mijn schouder de stoep geraakt.. Een fietser wou lang en had geen geduld.. Toen ik eenmaal thuis was heb ik gelijk de huisartsenpost gebeld en werd door gestuurd naar de eerste hulp om mijn knie te laten controleren met als gevolg dat ik nu op krukken loop met een blauwe spalk om mijn knie.. Volgende week moet ik terug voor controle bij de orhopedie.
Dinsdag we gaan gewoon naar stage ik ga mij niet klein laten krijgen ook al loop ik op krukken we beginnen op kantoor ik heb toen samen met Charlotte de bespreking gedaan over het discozwemmen. We hebben de flyer gemaakt en de spellen bedacht.
Jammer genoeg kon ik vandaag niet naar het Connect College en sport na school in Susteren.
Morgen doe ik de flyers de deur uit naar de scholen en werk ik de spellen helemaal uit.
Om 16.00 uur begon ik steeds meer pijn te krijgen en ben ik naar huis toe gegaan.
Ook heb ik even met het zwembad gebeld invb de peutergym lessen van morgen dit kan ik niet gaan doen... ik begin morgen dan gewoon om 09.00 uur op kantoor.
We beginnen woensdag morgen lekker op kantoor ik heb nog wel veel pijn maar we gaan toch gewoon even een paar uurtjes naar stage. Ik ben begonnen samen met Kevin en Davy om de flyers van het discozwemmen in de enveloppen te doen en op te sturen naar de des betreffende scholen. Toen ik daar mee klaar was ben ik mijn examenactiviteit gaan uitwerken namelijk de paashaasles van de peutergym. En om 15.00 uur ben ik naar huis toe gegaan want ik had een afspraak.
Vrijdag 11 april heb ik ook stage gelopen ik ben toen met Arjan mee gegaan naar de fitnis voor ouderen mensen.
Dit is van 12.45 t/m 15.15 uur dan komen allemaal ouderen mensen rond de 65 jaar. Voor hun is dit een hobby en doen ze met plezier. Ik heb toen de kaartjes geknipt en op de spullen van mensen gelet. Af en toe ben ik de zaal ik gelopen maar omdat ik niet veel kon staan ben ik de meeste tijd gaan zitten.

Afspraken  :


Dat ik volgende week woensdag mijn examenactiviteit heb van de peutergym en daar moet ik dan om 08.00 uur zijn op het zwembad.
18 april heb ik mijn nevenactiviteit en dan moet ik om  18.30 uur daar zijn.



Leermomenten :
Ik heb deze week geleerd dat alles anders kan lopen dan je wilt. Ik had liever gewoon de lessen gedraaid maar nu moest ik toch voor mij zelf kiezen en zeggen dan ik op kantoor bleef om mijn knie toch de rust te geven.
Ook heb ik geleerd dat als je wat vraagt aan mensen dat ze je altijd willen helpen.




Toezicht houden :
Ik heb deze week niet veel toezicht gehouden alleen bij Sport na School in Maasbracht en bij de les van Rachel in Wessem. Bij Rachel hadden we trefbal gespeeld wat me toen was opgevallen was dat de kinderen plezier hadden en goed oplette met wat ze moesten doen.



Examenopdrachten :
Deze week heb ik gewerkt aan mijn examenopdrachten voornamelijk mijn nevenactiviteit daar voor heb ik de flyer gemaakt en  de spellen uitgewerkt ook heb ik mijn paasles uitgewerkt voor de peutergym.



Front office :
Aan front office heb ik deze week niet veel gedaan omdat ik alleen maar achter mijn laptop zat alles uit te werken alleen heb ik 1 keer gebeld naar het zwembad om mij af te melden voor de rest was alles normaal.


Tot volgende week ,



Groetjes,
Romy




Week 20 een week van activteiten op school

Hallo allemaal,

Daar zijn we weer..... Een nieuwe week dus weer een paar dagen stage.
Deze week is wel een rare week want ik heb 2 activiteiten van school, namelijk woensdag 2 april had ik herkansingsexamen van rekenen en vrijdag 4 april deden we mee aan het LK MBO zaalvoetballen in Roermond.

We Beginnen op de maandag dit was een normaal rustige dag op stage we begonnen smorgens op kantoor met werkzaamheden aan stage opdrachten.
S´ middags ging ik mee met Rachel naar de particuliere lessen in Wessem groep 3 en 1 en 2. En daarna na de sport na school in Maasbracht.
Dinsdag was een  drukke dag vandaag was namelijk de shoot out op het Connect College en de sport na school in Susteren.
Maar de shoot out was weer lekker druk bezocht kinderen kwamen voor de fun en om te winnen. Er waren in totaal 17 leerlingen wat mee hebben gedaan benieuwd naar volgende week.....!!!
Bij sport na school in Susteren stond de laatste keer judo op het programma, dus we hebben de judo matten weer klaar gelegd en de judo matten ook weer opgeruimd, volgende week beginnen we met slagbal en verrassingsles.

Woensdag heb ik anderhalf uurtje stage gehad namelijk de peutergym. Dit was goed gegaan de kinderen deden goed hun best en vonden het super leuk we hebben namelijk met de kranten gespeeld. Jammer genoeg moest ik om kwart voor 10 gaan omdat ik mijn herkansing rekenen heb.

Vrijdag heb ik ook geen stage gehad ik had toen het LK MBO zaalvoetballen in Roermond.

Groetjes,

Romy

Afspraken :
- volgende week dinsdag flyer maken voor het discozwemmen.
-  volgende week woensdag de mailing doen voor het discozwemmen.

Leermomenten :
Je moet het doen met de kinderen die je hebt als je een klasje van 5 mensen heb kan het nog leuk zijn en intressant voor de kinderen dan dat je klas van 60 leerlingen hebt.

Toezicht houden :
 Ik heb toezicht gehouden bij de lessen van Rachel ik heb toen met de kinderen bal spellen gedaan en de dan moet je opletten  dat de kinderen goed de bal vangen.
Bij sport na school heb ik ook toezicht gehouden daar had een kindje tegen de muur aangerend dus dat was even schrikken voor ons als begeleiders het jongetje kwam huilend naar mij toe ik heb hem toen getroost en hij is weer verder gaan sporten!