zondag 23 februari 2014

Week 15 Fitheidstest

Goedemiddag,

En we mogen weer beginnen met stage, deze week staat weer in het teken van de fitheidstest.
Maandag 17 februari begonnen we weer om 09.00 uur op kantoor en begonnen we met de aanmeldingen te verwerken van de fitheidstest, van de afgelopen 4 dagen.
Eenmaal met de aanmeldingen te verweken ging een paar keer de telefoon en omdat Yvonne Damen nog niet op kantoor was mag ik de telefoon opnemen.
Het waren mensen die zich wouden aanmelden voor de fitheidstest.
Toen ik alle aanmeldingen verwerkt had heb ik gewerkt aan mijn blog, examenopdrachten en de voorbereidingen voor a.s vrijdag het discozwemmen.
Ook heb ik met Yvonne even besproken wat ik morgen al moet doen.
Morgen mag ik Yvonne weer vervangen ik mag de telefoontjes opnemen die binnenkomen en de aanmeldingen verwerken en als er vragen zijn rond om te fitheidstest mag ik gaan beantwoorden.
Ook heb ik morgen naschoolse sport dan ga ik mijn interview houden met 5 kinderen voor mijn motivatieverslag.
Vandaag moest ik ook wat eerder gaan want ik had om 15.30 uur een afspraak bij de fysiotherapie.
Dinsdag 18 februari mocht ik Yvonne weer vervangen dit was goed gegaan heb weer een paar aanmeldingen gehad voor de fitheidstest.
S'middags hadden we weer sport na school, vandaag heb ik weer een spelvorm gegeven dit ging heel goed. Ook heb ik het interview gedaan hier over volgende week meer.

Woensdag begonnen we weer met de peutergym met Sylvia en Jan dit vind ik super leuk om te doen en het gaat ook goed met het lesgeven aan de kinderen en ouders.Toen ik eenmaal weer terug kwam op kantoor mocht ik de aanmeldingen die waren gekomen verwerken in het systeem samen met Charlotte. Toen kregen we akkoord om de brieven in orde te maken voor de fit testen. Ik mocht ze in de enveloppen doen en Charlotte deed de mensen in de groepen in delen en de brieven te schrijven.
Toen wou Barron even met mij Kevin en Davy praten we kregen namelijk een opdracht. We moeten een trefbal toernooi organiseren voor het Connect college. Ik ben de coƶrdinator  van het evenement ook hier over volgende week meer.

Vrijdag was het discozwemmen met het thema carnaval er waren 262 kinderen gekomen en alles was goed gegaan. En was weer een leuke ervaring volgende week de foto's en de evaluatie :-).

Tot volgende week ,

Groetjes,
Romy

Afspraken :
- volgende week woensdag tussen 07.00 -07.30 uur aanwezig zijn in Susteren voor de fitheidstest.
- concept klaar voor het evenement Connect College


dinsdag 11 februari 2014

Week 14 Opening Reinoudhal

Goedemiddag,

Een nieuwe stage week en dus ook een week vol nieuwe belevenissen en nieuwe kansen.

We begonnen op maandag 10 februari ik heb de hele dag vandaag op kantoor gezeten en heb daar mijn werkzaamheden gedaan.
Om 9 uur ben ik begonnen met stage, en toen ik aan kwam ben ik gelijk begonnen. Charlotte had mij een blaadje klaargelegd met een opdracht wat ik kon doen.
Namelijk de flyers snijden en in enveloppen doen en een begeleidend briefje er bij schrijven en op de post doen. De flyers gingen over het disco zwemmen, wat gepland staat op 21 februari. Na ongeveer anderhalf uur was ik hier mee klaar en vroeg ik aan Yvonne of zei nog een opdracht voor mij had.
Yvonne had voor mij een opdracht ik moest mensen terug gaan bellen wat zich op hadden gegeven voor de fittest van 26 februari in Susteren of van 8 maart in Echt. Sommige deelnemers waren dingen vergeten in te vullen op het aanmeldingsformulier en ik zou dan bellen om die dingen te vragen. Ook waren er een aantal deelnemers wat alles goed hadden ingevuld maar wat wel op het aanmeldingsformulier een paar vragen hadden die heb ik ook terug gebeld en de vragen proberen te antwoorden. Als ik de vragen niet kon beantwoorden vroeg in aan de mensen of ze even wouden wachten en dan kon ik dat even aan Yvonne na vragen.
Gelukkig kon ik alle vragen beantwoorden.
Toen ik daar me klaar was heb ik een inventarisatie gemaakt van die mensen die al mee deden en op welk tijdstip ze het liefsten wouden komen.
Toen ik met deze werkzaamheden klaar was heb ik de vraag van Baron gekregen of ik even een flyer wou maken voor de open dag van de Reinoudhal in Susteren a.s zaterdag 15 februari. Dan kunnen kinderen namelijk van 12.00 - 13.30 uur gratis komen sporten. Zelf moet ik die dag ook aanwezig zijn om daar bij te helpen.
Toen het eenmaal half 5 was, heb ik langzaam mijn spullen gepakt en was ik al weer klaar met stage. Ik had nog even met Yvonne een gesprekje met de werkzaamheden wat ik de volgende dag kon doen.
Flyers open dag Reinoudshal
  
 De volgende dag dinsdag 11 februari de dag dat ik ga helpen bij de naschoolse sport in Susteren met Kevin en Davy.
Vandaag had ik een opdracht gekregen van Yvonne , namelijk de telefoon opnemen als die afgaat. En de telefoontje beantwoorden over de fittest.
Dat was mijn opdracht voor vandaag omdat Yvonne les moest geven op het CIOS.
De telefoon begon al lekker vroeg te gaan met de eerste aanmelding een vrouw van 76 jaar vroeg ondanks ze een jaar te oud was toch mocht meedoen aan de fittest, ik heb de mevrouw de aanmelding ingevuld en gezegd dat Yvonne haar zou terug bellen met de antwoord of ze mee kon doen. Er doen meerdere mensen mee die wat ouder zijn dus heb ik ook gezegd dat de kans groot was dat mevrouw toch mee kon doen. Toen ik telefoon net oplegde en verder wou gaan aan mijn kerntaken ging de telefoon weer een aanmelding van de fittest , zo kreeg ik nog een paar telefoontje met de instelling ik wil mij graag aanmelden voor de fittest.
Verder heb ik aan mijn blog en mijn kerntaken gewerkt.
En op de achtergrond de livestream van de Olympische Spelen.
Ook staat vandaag weer de Na Schoolse Sport in Susteren op het programma, vandaag kunnen de leerlingen hun schooltennisdiploma halen en als voorbeeld voor op facebook te zetten heb ik mijn schooltennisdiploma al behaald :-)


Morgen zal ik vertellen hoe het was gegaan bij de Na Schoolse Sport.
Morgen staat ook het bespreken van het discozwemmen weer op de planning en de pr verzorgen van de fittest.

Tot Morgen,

Jaja daar zijn we weer iets later dan gepland maar ik zal jullie eens vertellen hoe het was gegaan bij de na schoolse sport. Heel blij kan ik vertellen dat alle kinderen (ruim 55 kinderen) hun schooltennisdiploma gehaald. Ik heb ook bij 2 kinderen EHBO toegepast. Er was namelijk 1 meisje op haar hoofd gevallen ik heb haar hoofd toen gekoeld en naar Baron gebracht. En het andere meisje had haar nagel ingescheurd. Bij haar heb ik het bloed weggeveegd en daarna wat papier er om heen gedaan want als ik een pleister er op zou doen dan zou de nagel helemaal er afschuren. Gelukkig was het spel iemand is hem niemand is hem goed gegaan en was weer een geslaagd na schoolse project. Volgende week heb ik met een paar kinderen het interview voor mijn motivatieverslag.


Woensdag 12 februari stond op de ochtend weer in het teken van de peutergym, ik heb de inleiding van de les weer mogen geven. De kinderen hadden plezier met de pittenzakjes.
Daan en Milou kwamen woensdag voor de laatste keer want ze waren namelijk 4 jaar geworden en gaan nu naar de basisschool. Daan wou voor de laatste keer een renwedstrijdje doen want hij was toch altijd wel sneller zei hij. Daan won ook met het wedstrijdje ;-)

Toen ik klaar was met de peutergym stond Charlotte in de kantine van het zwembad, we gingen namelijk kijken welke versierspullen ze hadden voor het carnavals  discozwemmen. Toen we de spullen gevonden hadden hebben we het voor het zwembad opgehangen. Toen we eenmaal terug waren op kantoor heb ik de aanmeldingen voor de fittest die nog waren binnengekomen verwerkt en nog een aantal mensen terug gebeld omdat niet alle aanmeldingen volledig waren ingevuld.
We hebben ook nog even met John Vinclair (manager sport) geĆ«valueerd over het discozwemmen op 24 januari hij vond dat het goed was gegaan maar we moesten alleen wat meer sfeer in het zwembad brengen. We gaan dus 21 februari meer sfeer in het zwembad brengen.  Tegen 15.00 uur kregen Charlotte en ik de sleutel van de menswel auto want we moesten flyers gaan uitdelen bij de huisartsen en apotheken van de gemeente Echt - Susteren dit allemaal in teken van de fittest om nog meer oudere mensen te laten sporten.
Toen we terug kwamen op kantoor zat mijn stage dag er al weer op.
Zondag krijgen jullie bericht over hoe het vrijdag en zaterdag was gegaan want dan moet ik namelijk stage lopen. Op vrijdag is de opening van de Reinoudshal en ga ik een kleuteractiviteit doen en zaterdag is er de open dag van de Reindoudshal en dan ga ik een uurtje helpen bij de gymles van Baron.

Op vrijdag 14 februari moest ik om 14.00 uur aanwezig zijn bij de reinoudhal om te helpen met opbouwen want s'middags werd namelijk de sporthal officieel geopend en wij zouden dan met de stagiaires en werknemers met de kinderen van de basisscholen anderhalfuurtje sporten.
Ik had de kleuters er waren 4 kinderen komen opdagen ik ben af en toe samen met de kinderen bij de andere onderdelen gaan kijken.
Voor de rest was het heel erg goed gegaan de kinderen hadden het naar hun zin en ik ook.
Op zaterdag 15 februari moest ik rond 11 uur bij de sporthal in Susteren weer zijn want er was open dag.
Ik heb toen even met Baron bij de informatie tafel gestaan en daarna gingen we een uurtje gratis gymles geven er waren 30 kinderen gekomen.
We hebben estafette gedaan met de parachute gespeeld, iemand is hem niemand is hem en nog stil na dansen en het kringspel. De kinderen hebben een uur heel erg goed hun best gedaan en waren moe toen we klaar waren.







Greetz,
Romy 





vrijdag 7 februari 2014

Week 13 Brieven Brieven en nog eens Brieven

Goedemiddag,

Deze week stond in het teken van de brieven van de fitheidstest we moesten de brieven in de enveloppen doen en dan stickeren en dan op de post doen.

Maar we begonnen maandag met het movitivatieverslag ik had met Yvonne een gesprek om te kijken waar ik mijn motivatieverslag zou gaan doen en de interviewen, dit ga ik doen bij de na schoolse sport in Susteren.

Dinsdag heb ik met Kevin en Davy brieven in enveloppen gedaan en opgestuurd.
Jammer genoeg hadden we dit niet afgekregen omdat we om 15.00 uur naar na schoolse sport moesten.
Woensdag hebben we met Nikki, Charlotte, Jeffrey, Jordy, Davy en Kevin de brieven afgemaakt.
Jammer genoeg moesten Nikki en Charlotte donderdag der mee door gaan.

Mijn leermomenten van deze week :
Dat alle het werk er bij hoort dus ook minder leuke dingen.

Afspraken van volgende week :
Dat ik samen met Charlotte van de Laar dingen ga bedenken voor het dicozwemmen.
En met Yvonne Damen heb ik afgesproken dan ik vrijdag 14 februari a.s aanwezig ben bij de opening van de Reinhoudshal in Susteren.

Ik heb ook gewerkt aan mijn kerntaken ik ben namelijk bezig met mijn nevenactiviteit en ik heb mijn planningsverslag al af.

Tot volgende week,

Groetjes,
Romy

Week 12 discozwemmen

Hallo,

Maandag en dinsdag en woensdag stonden bij mij in het teken van het discozwemmen want de uitvoering van de eerste thema activiteit met discozwemmen was vrijdag 24 januari 2013.

Vanaf nu ga ik iedere dinsdagmiddag mee om te helpen bij sport na school in Susteren samen met Baron.

Woensdag heb ik de inleiding van de peutergym gegeven bij Sylvia en Jan, ik heb toen dingen gedaan met foambuizen.
De kinderen vonden dit erg leuk en hebben zich heel erg vermaakt.
Toen ik eenmaal weer terug kwam op kantoor heb ik samen met Charlotte van de Laar de puntjes op de i gezet. We hebben gekeken of we alles hadden voor de spellen en of voor de aankleding.
En hebben nog even met de Kevin en Davy besproken wat ze moeten doen.

Vrijdag was dan de dag van mijn eerste nevenactiviteit namelijk het discozwemmen, we waren om 18.30 uur in het zwembad om alles klaar te maken en de kinderen op te vangen.
Na onze blijde verwachting waren er 317 kinderen gekomen om deel te nemen aan onze activiteit.

De kinderen vonden het een super leuke avond en hebben zich erg vermaakt.
De veiligheid van de kinderen stond voorop en dat was ook goed gegaan.
Omdat het drukker was dan gepland hebben we nog 1 toezichthouder bij moeten bellen.

De eerst volgende nevenactiviteit is op 21 februari 2013 met het thema Carnaval.

groetjes,
Romy